Gemeente Rotterdam

Auditor - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-10-2019 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau Master / Postdoctoraal Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris €5.699 - €6.178
Auditor

Opleidingsniveau
WO

Aantal uren
36 uur

Vakgebied
Bestuurlijk/Politiek

Salarisindicatie
€ 4153 - € 6178 p.m.

Solliciteer vóór
21 oktober 2019

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Jouw functie

Zijn we als organisatie klaar voor de invoering van de nieuwe Omgevingswet? Staat het project Renovatie Museum Boijmans van Beuningen voldoende stevig in de steigers? Hoe managen we de energietransitie? Zijn we als organisatie voldoende doelgericht bezig om het collegetarget ‘reductie aantal bijstandsgerechtigden’ te realiseren?

Zomaar enkele voorbeelden van complexe vraagstukken waar jij je in vast mag bijten. Jij snapt dat dit onderwerpen zijn die voor de gemeente Rotterdam van groot belang zijn. Samen met collega’s werk je in teamverband. Je houdt je bezig met de voorbereiding, inrichting en uitvoering van complexe en zware audits. Rapportage en bespreking horen hier ook bij. Je beperkt je niet alleen tot het stellen van vragen, maar je bent vooral gesprekspartner voor het management.

Door middel van auditresultaten en adviezen een bijdrage leveren aan de verbetering van de Rotterdamse organisatie. Wie wil dat nou niet?!

Jouw profiel

Binnen CA werken we met academisch opgeleide professionals. We zijn nieuwsgierig, volgen ontwikkelingen op de voet en hebben een positief kritische houding. Werken voor Rotterdam betekent ook lef hebben. We zijn trots op wat we doen.

Onze nieuwe collega herkent zich helemaal in bovenstaande. Diversiteit aan kennis en achtergrond vinden we belangrijk. Uiteraard heb je aantoonbare relevante werkervaring opgedaan. Voor de versterking van CA is kennis en onderzoekservaring op het terrein van cultuur en gedrag een pre.

Ons aanbod
  • Een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt. Hoeveel precies stemmen we graag met je af, tot maximaal € 5.699,- in schaal 12 en maximaal € 6.178,- in schaal 13 o.b.v. een 36-urige werkweek;
  • Een prettige werkplek in een flexibele omgeving;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitstekende verlofregelingen;
  • Hiernaast krijg je voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen op werkinhoudelijk en persoonlijk gebied;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Aan jou de keuze wat je met dit budget doet. Vakantiegeld? Eén keer per jaar uit laten betalen? Extra verlofuren? Het kan allemaal!

De afdeling

Concern Auditing (CA) staat voor ‘audits die leiden tot verbetering’. CA voert audits uit ten behoeve van het college en de ambtelijke top van de gemeente Rotterdam. De audits richten zich op het verbeteren van de efficiency, effectiviteit en de beheersing van processen, systemen, projecten, programma’s en de – governance van de - concernorganisatie. CA is vernieuwend in haar aanpak; de auditvraag is daarbij leidend.
CA is een afdeling met professionals met een ruime mix aan kennis en ervaring. CA heeft intern korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur. De auditor valt rechtstreeks onder het hoofd.

Onze organisatie

Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Met arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken.

Heb je interesse?

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten aan Marian Meeuwsen, Hoofd CA, tel 010-2671100. Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Samir Haddouch, recruiter, telefonisch of via WhatsApp/sms te bereiken op tel. 0639014470.

NB Herplaatsingskandidaten van de gemeente Rotterdam hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op andere interne sollicitanten, ongeacht in welke fase van de procedure zij solliciteren.

Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon A. Daamen
Telefoon 0031639014470

Vestigingsplaats

Solliciteer