Gemeente Rotterdam

Concern Auditor - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.438,- (schaal 12)...
Concern Auditor
Voor 36 uur per week

Concern Auditing
Concern Auditing (CA) staat voor ‘audits die leiden tot verbetering’. CA voert audits uit ten behoeve van het college en de ambtelijke top van de gemeente Rotterdam. De audits richten zich op het verbeteren van de efficiency, effectiviteit en de beheersing van processen, systemen, projecten, programma’s en de – governance van de - concernorganisatie. CA is vernieuwend in haar aanpak; de auditvraag is daarbij leidend.
CA is een afdeling met professionals met een ruime mix aan kennis en ervaring. CA heeft intern korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur. De auditor valt rechtstreeks onder het hoofd.

De functie
Wat is de impact van de omgevingswet op de organisatie? Staat het project Renovatie Maastunnel voldoende stevig in de steigers? Hoe functioneren onze wijkteams? Zomaar enkele voorbeelden van complexe vraagstukken waar jij je in vast mag bijten. Jij snapt dat dit onderwerpen zijn die voor de gemeente Rotterdam van groot belang zijn. Samen met collega’s vorm jij een klein specialistisch team, dat zich bezig houdt met de voorbereiding, inrichting en uitvoering van complexe en zware audits. Rapportage en bespreking horen hier ook bij. Je beperkt je niet alleen tot het stellen van vragen, maar je bent vooral gesprekspartner voor het management.
Door middel van auditresultaten en adviezen een bijdrage leveren aan de verbetering van de Rotterdamse organisatie. Wie wil dat nou niet?!

Vraag en aanbod
Binnen het team CA werken we met academisch opgeleide professionals. We zijn nieuwsgierig van aard, volgen ontwikkelingen op de voet en hebben een positief kritische houding. Werken voor Rotterdam betekent ook lef hebben. We zijn trots op wat we doen.
Onze nieuwe collega herkent zich helemaal in bovenstaande. Diversiteit aan kennis en achtergrond vinden we belangrijk. Uiteraard heb je aantoonbare relevante werkervaring opgedaan.
Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 5.438,-
(schaal 12) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Contactgegevens
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen en je sollicitatie richten aan Marian Meeuwsen, Hoofd CA, tel 010-2671158 of Hans van Heijst, Auditmanager, tel. 010 267 11 50.
Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Gavir Breidel, Recruiter, te bereiken via tel. 06 49 34 07 27.

Interesse?
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Rotterdam, audit, auditor, gemeente.

Contactgegevens

Contactpersoon Marian Meeuwsen
Telefoon 010-2671158

Vestigingsplaats

Solliciteer