Gemeente Rotterdam

Taxateur Incourant - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-07-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 27 - 36 Salaris maximaal € 4.225,- (schaal 10) ...
Taxateur Incourant 180000AV

Functiegebied

: Vastgoed

Organisatie
: Cluster Dienstverlening
Aantal uren per week : 27

Werk- en denkniveau
: HBO

Publicatiedatum
: 9 jul 2018

De functie
Je bepaalt op basis van kengetallen, taxatiewijzers, (activa) administraties de WOZ-waarden van interessante, veelal incourante, onroerende zaken gelegen in het havengebied. De waarderingen vinden overwegend plaats in overleg met belanghebbenden en/of adviseurs.

Vraag en aanbod

De taxateur incourant die wij nodig hebben is in het bezit van een diploma NVM/SVM en/of een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld MER vastgoed, HTS, Bedrijfskunde). Verder bij voorkeur ervaring met waarderingen in het kader van de wet WOZ op basis van de gecorrigeerde vervangingswaarde.
De nodige compenties zijn;
  • resultaatgericht
  • analytisch
  • klantgericht
  • integer
  • zelfstandig
  • accuraat
  • verantwoordelijk

En last but zeker not least heb je overwicht en ben je een kei in het onderhandelen.
Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Bij de gemeente Rotterdam ga je flexwerken, een manier van werken waarbij tijd, plaats en duur van werken kan variëren. Hiermee kun je werk en privé goed op elkaar afstemmen. Verder bieden wij naast een prima salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Omschrijving afdeling
De vakeenheid Burgerzaken & Belastingen verzorgt de belastinginkomsten voor de gemeente. Met deze inkomsten betaalt de gemeente voorzieningen en activiteiten die nodig zijn om veiligheid, woonomgeving en economische groei te verbeteren. De afdeling Fiscaal Technische Zaken geeft vorm aan het taxatie- en fiscale beleid van de gemeente en zorgt voor de uitvoering. Op jaarbasis worden ruim 300.000 woningen en 30.000 niet-woningen zoals winkels, kantoren, bedrijven, maar ook incourante objecten zoals scholen, ziekenhuizen en havengebonden (industriële) objecten getaxeerd.

Over de organisatie
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt.
Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers?
Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster Het cluster Dienstverlening staat voor betrouwbare, toegankelijke en gebruikersvriendelijke dienstverlening, informatievoorziening en belastingheffing aan burgers, bedrijven, bezoekers en collega’s. Dienstverlening voert de regie op de ontwikkeling en implementatie van meerdere dienstverleningskanalen. Het zorgt voor dé frontoffice voor alle vragen aan de gemeente Rotterdam. Met Rotterdam.nl, 14 010 en stadswinkels maken we het onze klanten zo makkelijk mogelijk om aan informatie of producten te komen en hun persoonlijke zaken te regelen. Of het nu gaat om het inzien van historische boeken in het archief, het innen van belastingen zo makkelijk mogelijk maken of snelle en makkelijke levering van burgerzakenproducten.

Contactgegevens
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen en je sollicitatie via de 'Solliciteer' button richten aan Bianca Bol, teamleider Niet-woningen, tel. 06-12344276.
Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Michael Lange, recruiter, te bereiken via tel. 06-18191977.

NB Herplaatsingskandidaten van de gemeente Rotterdam hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op andere interne of externe sollicitanten, ongeacht in welke fase van de procedure zij solliciteren. Bij gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat. Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Bianca Bol
Telefoon 06-12344276

Vestigingsplaats

Solliciteer